Lajmi Fundit
prev next

Me moton “Me një vaksinë nuk çelë vera” dhe nën sloganin “çelma derën”, gastronmët nga e gjithë Kosova do  të dalin sot në sheshin “Skënderbeu”. Ato  sot në ora 18:00 do të protestojnë para Qeverisë së Kosovës në shenjë pakënaqësie për masat kundër parandalimit dhe përhapjes së pandemisë COVID-19. Duke marrë parasysh numrin e rënieve të rasteve të vdekjeve por edhe të rasteve pozitive, gastronomët kërkojnë nga Qeveria që të lirohen masat dhe të hapet gastronomia në mënyrë që të mos pësohen edhe më tej humbje në këtë sektorë.

23 vite nga hyrja e forcave serbe, në Lybeniq të Pejës
OBSH dhe ILO: Orët e gjata në punë rrisin vdekshmërinë

Comments.

Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

Leave a Reply.

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>