Lajmi Fundit
prev next

FMN parashikon një rritje prej 6% të ekonomisë së botës këtë vit dhe një rritje me 4.4 % vitin e ardhshëm. Në një deklaratë FMN-ja thotë: “Rritja pasqyron mbështetjen shtesë fiskale në disa ekonomi të mëdha, rimëkëmbjen e mundësuar nga vaksinat në gjysmën e dytë të vitit 2021 dhe përshtatjen e vazhdueshme të veprimtarisë ekonomike”. Disa shtete në SHBA tashmë i kanë hequr kufizimet e lidhura me pandeminë dhe një në tre amerikanë kanë marrë një dozë të vaksinës dhe një në katër janë vaksinuar me dy doza.

Kanadaja, paralajmërim për një valë të tretë të COVID-19
Vjosa Osmani: Zgjedhja ime si presidente, vullnet i qytetarëve

Comments.

Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

Leave a Reply.

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>