Lajmi Fundit
prev next

Eventi
Klubi i Anglishtes

Add to Google Calendar
https://radio-7.net/wp-content/uploads/2015/05/Spotlight-Nivo-Slider-1.jpghttps://radio-7.net/wp-content/uploads/2015/05/Spotlight-Foto-3.jpghttps://radio-7.net/wp-content/uploads/2015/05/Spotlight-Foto-2.jpghttps://radio-7.net/wp-content/uploads/2015/05/Spotlight-Foto-1.jpghttps://radio-7.net/wp-content/uploads/2015/05/Spotlight-Nivo-Slider-2.jpg

Klubi i Anglishtes është një mënyrë shumë e mirë për të praktikuar anglishten tuaj. Aty nuk studiohen libra dhe as gramatikë. Në klubin e anglishtes ju do të keni mundësi të dëgjoni një program në anglisht që flet për një temë të caktuar dhe më pas, ndaheni në grupe më të vogla për të diskutuar rreth asaj që dëgjuat. Kjo ju jep mundësinë të shpreheni në anglisht duke folur për një gamë të gjerë tematikash, si dhe të zgjeroni fjalorin tuaj. Gjithashtu, do të keni mundësinë të krijoni miqësi të reja me shqiptarë dhe të huaj.

Çdo të premte në orën 18:00

Please enable your JavaScript in your browser, to view our location.