Lajmi Fundit
  prev next

  Unë kam vendosur të ndjek Jezusin

  Une kam vendosur te ndjek JezusinUnë kam vendosur të ndjek Jezusin është një himn shumë i dashur që origjinën e ka në Indi. Teksti është mbështetur tek fjalët e fundit të një burri në Garo, Asam, verilindje të Indisë. Cilat ishin rrethanat që e shtynë atë të thoshte: Unë kam vendosur të ndjek Jezusin, mbrapa s’do të kthehem më.

  7 Cover-s nga artistët e Krishterë

  Të krishterët që zakonisht këndojnë këngë  hit realizojnë edhe covers, kjo nuk është ndonjë gjë e re . Kjo është një mënyrë për të sjellë në vëmendje punën  e tyre të madhe që ata bëjnë. Miliona fansa dhe dëgjues kërkojnë versionet cover  të këngëve të preferuara. Covers janë bërë tepër te njohur në të gjithë botën dhe janë realizuar nga shumë artistë.      

  Rrahje zemre

  “Ngadalëso hapin, ndërsa e bëj këtë ndjej ritmin e zemrës së tij, dhe shpesh herë është shumë më i ngadaltë se hapi im. Perëndia nuk është i stresuar, nuk e zë paniku, nuk e ka me ngut dhe Ai më ka mësuar se sa shumë dëshiron kur unë jetoj në paqe me të.”  

  Vëlla

  Ber na tregon më tepër për realizimin e kësaj kënge:“1 Gjonit 2:9-10 thotë: “Ai që thotë se është në dritë dhe urren vëllanë e vet, është ende në errësirë.  Ai që e do vëllanë e vet qëndron në dritë dhe nuk ka asgjë në të që e bënë të bjerë.”  

  Zgjomë

  "Ai më tregoi se do të ishte gjithmonë babai im dhe unë do të isha gjithmonë fëmija i tij dhe se nuk do të kishte asnjë ditë ku unë do të zgjohesha pa një qëllim, prandaj nëse po kalon një situatë të ngjashme ku ndihesh pa identitet kujto se je një bir je një bijë e Perëndisë dhe se nuk do të ketë asnjë ditë kur Perëndia nuk është prezent në jetën tuaj. “  

  Jeto përgjithmonë

  Kur humbet njerëzit që ti do, kjo është një nga gjërat më të dhimbshme të kësaj jete, por kjo jetë nuk është fundi, dhe ne jemi krijuar për shumë më tepër se sa thjesht këtë botë. Tek Zbulesa 21:4 parajsa përshkruhet si një vend ku nuk ka më vdekje, ku nuk ka më pikëllim, ku nuk ka më dhimbje, nuk ka më lot. Thuhet se këto gjëra do të zhduken përgjithmonë, dhe kjo është shpresa tek e cila ne mbahemi, shpresa e jetës se përjetshme me Jezusin, dhe shpresa për të cilën flet kjo këngë.”

  Selena Gomez këndon përkrah Hillsong Young & Free.

  Mbrëmja e sotme është më shumë se një koncert, më shumë se performanca ime në këtë skenë. Kjo është një mbrëmje për një marrëdhënie më madhështore se çdo gjë tjetër. E kam shkruar këtë këngë për Atë që mban çdo gjë, dhe atëherë kur nuk mundem më.”

   

  Kështu vazhdojmë

  Mund të mos shikojmë të gjithë rezultatin e sprovave që kalojmë por ne e dimë se Perëndia ka një plan dhe një qëllim për gjithçka. Ndonjëherë mund të ndihemi vetëm duke ecur përmes luginave të mbërthyer nga frika e së panjohurës. Ndihemi të paralizuar nga gënjeshtrat që armiku pëshpërit vazhdimisht në veshët tanë, por Perëndia është në anën tonë.   

  Krijuar

  "Tek Korintasve thuhet që nëse dikush është në Krishtin, ai është një krijesë e re, ja gjërat e vjetra kanë shkuar, çdo gjë është bërë e re. Ne që jemi ndjekës të Krishtit jemi krijuar për ta adhuruar atë.”  

  Ti Je

   “‘Ti je’ është një këngë adhurimi që fillova ta shkruaj një vit më parë kur isha në Francë. Dhe më pas e përfundova kohë më vonë.  Kënga ‘Ti je’ është një mundësi për mua për të adhuruar.
   Page 5 of 10  « First  ... « 3  4  5  6  7 » ...  Last »