Lajmi Fundit
prev next

Mposhte frikën!

Të gjithë ne përballemi me beteja të ndryshme në jetën tonë.  Asnjëri nuk mund t’i shpëtojë problemeve dhe sfidave, që ne shpesh i quajmë “stuhitë e jetës”. Lajmi i mirë është se Zoti tanimë e di  se çfarë do të...

Lumturia!

Gjithsecili përjeton kohë frustrimi dhe stresi kur bëhet fjalë për plane apo ëndrra të parealizuara. Kur gjërat nuk shkojnë ashtu siç ne shpresojmë, është normale që të ndjehemi të zhgënjyer .  Por duhet të jemi të kujdesshëm se si ne  përballemi me këtë ndjesi, sepse kur ne...

Qetësohu dhe qesh

Ndalu një moment  dhe mendo se cila është qasja jote ndaj jetës. A po mundohesh që vetëm ta shtysh ditën tënde? Nëse je i ndershëm me veten, a mund të mbash mend  herën e fundit që ke qeshur fort?  Duhet të dish se gëzimi i Zotit mund të...

Është koha për një ndryshim

A ke dëgjuar ndokënd të thotë, “ Diçka duhet të ndryshojë!” Ndoshta e ke thënë këtë  edhe vetë. Është e thjeshtë që të ndihesh kështu kur jeta  bëhet stresuese dhe je shumë  i ngarkuar- si në rastin kur axhenda është plot dhe...

Falas keni marrë, falas jepni

Por a nuk është e habitshme, sesa shumë  falje ne marrim prej Zotit dhe sërish ne dëshirojmë që të japim shumë pak falje për të tjerët?  Ne e pranojmë mëshirën falas e sërish është surprizuese se sa të ashpër, të prerë dhe pa mëshirë mund të sillemi ne kundrejt të tjerëve...

Dashuria ndryshon gjithçka

Ecja në dashuri nuk vjen thjesht apo pa sakrifica personale. Sa herë që ne zgjedhim të duam dikë, kjo do të na kushtojë diçka- kohë, para,  përpjekje.  Kjo është arsyeja se përse  na është thënë që të bëjmë mirë llogaritë përpara se të ndërmarrim një përkushtim...

40 vjet shërbesë: Shijoje Jetën me Joyce Meyer (vazhdim)

Dejv  dhe Xhois e kanë parë Zotin që të përdorë shërbesën e tyre për të sjellë ndihmë dhe  për të shëruar me miliona njerëz, duke  përfshirë këtu edhe misione që ata kanë ndërmarrë  aty ku njerëzit kanë nevojë, misione  që janë zgjeruar në të gjithë  globin.  Për një moment ata  ndalojnë për të rikujtuar  momentet kyçe të kësaj shërbese,  që i shohim në vazhdimin e kësaj interviste...

Dave dhe Joyce festojnë 40 vjetorin e shërbesës së tyre.

Në vitin 1976,  Zoti i foli  zemrës së Xhoisit duke i thënë   se ajo do të kishte një “shërbesë të gjerë për të mësuar të tjerët”, por ajo vetëm mund të imagjinonte se çfarë do të ndodhte  në katër dekadat e ardhshme...
 Page 2 of 2 « 1  2 
X