Lajmi Fundit
prev next

Dy tenda

bigstockphoto_Happy_Family_250483-702459Zgjidh të jesh i kënaqur, duke e ditur që Ai dëshiron atë që është më e mira për ty.

Lodra e Tonit

Çdo i krishterë është një gjymtyrë e trupit të Krishtit dhe duhet të ndajë me të tjerët gëzimet dhe hidhërimet.

Mos u dorëzo

dd34e32172fe0202ef287e574244e1d2_LLe të mos lodhemi duke bërë të mirën, sepse, po të mos lodhemi, do të korrim në kohën e vet.

 

Lutja e Nelit

n682047469_1923282_4989Duajini armiqtë tuaj... dhe lutuni per ata që ju keqtrajtojnë dhe ju përndjekin.

Zhytu thellë

zhytjeA e di që Bibla ka shumë gjëra për të të mësuar? Ajo përmban shumë njohuri, dhe ndërkohë që ti e lexon dhe e studion Fjalën e Perëndisë, Ai do të të mësojë gjëra të reja. Ai do të të ndihmojë të kuptosh gjërat që ndodhin në jetë; Ai do të të mësojë më shumë rreth Vetes së Tij dhe do të të tregojë urdhërimet dhe premtimet që ka për ty. Do të ketë gjithmonë diçka për ty që të mësosh dhe që ta vendosësh në zbatim.

 
 Page 15 of 16  « First  ... « 12  13  14  15  16 »