Lajmi Fundit
prev next

Dieta e duhur

boy-food-choice-120118Kini në mend gjërat që janë atje lart, jo ato që janë mbi tokë.

Mirësevini në Aventurat në Odise

Aventuratne odise logoBashkohuni me banorët e Odisesë, për aventura frymëzuese dhe argëtuese! Filmi vjen në TV Klan në orën 16:05 për t’ju shoqëruar pasditeve tuaja! Ndiqeni, ndajeni me miqtë

Kafsha më e rrezikshme

vilas-zoo-kids-and-tigerKundërshtari juaj, djalli, sillet rreth e qark si një luan vrumbullues, duke kërkuar cilin mund të përpijë.

Shenjat jetike

Le të shqyrtojmë rrugët tona, t'i hetojme dhe të kthehemi tek Zoti.

Gjithçka e çastit

clockgirlEdhe ne, që jemi të fortë, duhet të mbajmë dobësitë e atyre që janë të dobët.
 Page 14 of 16  « First  ... « 12  13  14  15  16 »