Lajmi Fundit
prev next

Shumë si unë

111Një lajm i mirë nga një vend i largët është si ujë i freskët për një njeri të lodhur dhe të etur.

Nevoja e një ftese

open_door-e1348852447764Unë qëndroj te dera dhe trokas; nëse dikush...e hap derën, unë do të hyj tek ai.
 Page 13 of 16  « First  ... « 11  12  13  14  15 » ...  Last »