Lajmi Fundit
prev next

Lutje falenderimi

 Ai do që t’i dëgjoj kërkesat e tua, por ndonjëherë, duhet thjesht t’i japësh Atij lavdërimin tënd. Ai e meriton atë. Pse të mos ndalosh për një moment që t’i thuash Atij për disa gjëra për të cilat je falenderues dhe që t’i thuash gjithashtu që ti e do Atë.

Zgjidhja e fashës

 Jezusi ishte miku i jo besimtarëve, gjithashtu, por Ai asnjëherë nuk  ndoqi veprimet e tyre të gabuara.

Vazhdo dëshmo

hgt-600x600Mos hiq dorë! Mbill dhe ujit farat e Ungjillit duke folur për Jezusin

Mirazhi

6a0105371bb32c970b0120a90385f7970bNë rast se pasuritë janë të bollshme, mos u kushtoni zemrën.

I krishterë me raste

CREAM OF WHEAT, BOY WITH COOKIES

CREAM OF WHEAT, BOY WITH COOKIES

Ja, sa e mirë dhe e kënaqshme është që vëllezërit të banojnë bashkë në harmoni.
 Page 12 of 16  « First  ... « 10  11  12  13  14 » ...  Last »