Një zemër e gëzuar e bën të lumtur fytyrën, por nga pikëllimi i zemrës fryma dërrmohet. – Fjalët e Urta 15:13

Të gjithë dinë të buzëqeshin. Është një nga dhuratat më të mëdha që Perëndia na ka dhënë. Një buzëqeshje i bën njerëzit të ndihen mirë, dhe njerëzit duken shumë bukur kur buzëqeshin. Kur gëzimi në jetën tuaj është i dukshëm, transmetohet tek të tjerët. Kur gëzimi i Perëndisë kyçet përbrenda dhe nuk lejohet të dalë në sipërfaqe, njerëzit përreth privohen nga një përvojë e kënaqshme dhe freskuese.

Shumë njerëz nuk e kuptojnë se si shprehja e gëzimit do të ndryshojë rrethanat dhe ndoshta jetët e të tjerëve. Kur jetohet me gëzimin e Zotit, rrethanat negative dhe dëshpëruese zhduken. Kur thellë brenda nesh kemi gëzimin e Tij, nuk mund ta mbajmë të fshehur por ta tregojmë me një buzëqeshje!

Nuk e kisha menduar kurrë që buzëqeshja të ishte një çështje kaq serioze, por Perëndia më ka treguar sa revolucionare mund të jetë një buzëqeshje. Gëzimi i shprehur përmes shkëlqimit të buzëqeshjes sjell gjëra të mira në jetën tuaj dhe ndan gëzimin dhe dritën e Zotit me të tjerët…prandaj, buzëqeshni!

Lutje

Zot, më kujto të buzëqesh çdo ditë! Ti më ke dhënë gëzim të madh dhe unë dua ta tregoj dhe të ndriçoj jetët e të tjerëve!

Ndani përshtypjet tuaja me ne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Rreth Joyce Meyer

Joyce Meyer është një nga mësueset praktike të Biblës e njohur në të gjithë botën. Është autore e librave më të shitur sipas “New York Times”. Libra të cilët kanë ndihmuar miliona njerëz të gjejnë shpresë dhe restaurim në Krishtin.
Përmes shërbesës së saj ajo mëson për qindra tema dhe ka shkruar mbi 80 libra, të cilët janë përkthyer në më shumë se 80 gjuhë të ndryshme. Më shumë se 12 milionë libra janë shpërndarë në mbarë botën dhe në vitin 2007 janë shitur më tepër se 3.2 milionë kopje. Joyce ka një program televiziv dhe radiofonik, “Shijo jetën çdo ditë”, që transmetohet në mbarë botën dhe audienca arrin 4.5 miliardë njerëz.


Free!

REGJISTROHUNI