Lajmi Fundit
prev next

Ushtrimet fizike

slide_369636_4249906_freeTë mirat shëndetsore që vijnë nga ushtrimet e rregullta dhe aktiviteti fizik nuk mund të injorohen.

Dy tenda

bigstockphoto_Happy_Family_250483-702459Zgjidh të jesh i kënaqur, duke e ditur që Ai dëshiron atë që është më e mira për ty.

Kursimet

Gjithkush mund të kursejë, varësisht nga të ardhurat që ka!

Lodra e Tonit

Çdo i krishterë është një gjymtyrë e trupit të Krishtit dhe duhet të ndajë me të tjerët gëzimet dhe hidhërimet.

Mos u dorëzo

dd34e32172fe0202ef287e574244e1d2_LLe të mos lodhemi duke bërë të mirën, sepse, po të mos lodhemi, do të korrim në kohën e vet.

 

Higjena e gojës

teeth-cleaningSi prind, ju keni një rol kryesor në formimin e së ardhmes së fëmijës tuaj. Kjo përfshin dhe kujdesin për shëndetin e gojës. Me ndihmën tuaj, fëmija juaj mund të ketë dhëmbë dhe gingiva të shëndetshme dhe sigurisht një buzëqeshje që do ti bëjë ata të lumtur për pjesën e mbetur të jetës së tyre.

Lutja e Nelit

n682047469_1923282_4989Duajini armiqtë tuaj... dhe lutuni per ata që ju keqtrajtojnë dhe ju përndjekin.

 Page 9 of 10  « First  ... « 6  7  8  9  10 »