Lajmi Fundit
prev next

Dita e punëtorëve

Man-sleeping-and-snoring-overhead-viewJanë disa punë të cuditshme që bëhen në disa vënde të ndryshme të cilat ne i kemi përzgjedhur për ti ndarë sot bashkë me ju:

Dita botërore e punëtorëve

201204_1914Festa e 1 Majit, apo Dita Ndërkombëtare e Punëtorëve lindi nga lufta botërore e punëtorëve për të afirmuar të drejtat e tyre e për të përmirësuar kushtet e jetesës.

Shenjat jetike

Le të shqyrtojmë rrugët tona, t'i hetojme dhe të kthehemi tek Zoti.

Gjithçka e çastit

clockgirlEdhe ne, që jemi të fortë, duhet të mbajmë dobësitë e atyre që janë të dobët.
 Page 8 of 10  « First  ... « 6  7  8  9  10 »