Lajmi Fundit
prev next

Nevoja e një ftese

open_door-e1348852447764Unë qëndroj te dera dhe trokas; nëse dikush...e hap derën, unë do të hyj tek ai.

Dieta e duhur

boy-food-choice-120118Kini në mend gjërat që janë atje lart, jo ato që janë mbi tokë.

Koleksione të çuditshme

^8CD778F55676174F5DA69DDA2242ED7813C34C31BECB9C6FF8^pimgpsh_fullsize_distrSot në programin “Zgjohu Pozitiv” kemi folur për koleksionet. Koleksionimi është diçka që pothuajse të gjithë e kemi eksperimentuar ndonjëherë. Kemi bërë, për shembull, koleksion pullash, stilolapsash, fotosh e deri te koleksione më të kushtueshme. 

Kafsha më e rrezikshme

vilas-zoo-kids-and-tigerKundërshtari juaj, djalli, sillet rreth e qark si një luan vrumbullues, duke kërkuar cilin mund të përpijë.
 Page 7 of 10  « First  ... « 5  6  7  8  9 » ...  Last »