Lajmi Fundit
prev next

I krishterë me raste

CREAM OF WHEAT, BOY WITH COOKIES

CREAM OF WHEAT, BOY WITH COOKIES

Ja, sa e mirë dhe e kënaqshme është që vëllezërit të banojnë bashkë në harmoni.

Nomofobia

2012-04-10-tec-nomofobia-doenca-smart-phoneGNomofobia, apo frika nga mungesa e celularit, është gjithnjë në rritje.

Shumë si unë

111Një lajm i mirë nga një vend i largët është si ujë i freskët për një njeri të lodhur dhe të etur.
 Page 6 of 10  « First  ... « 4  5  6  7  8 » ...  Last »