Lajmi Fundit
prev next

Vazhdo dëshmo

hgt-600x600Mos hiq dorë! Mbill dhe ujit farat e Ungjillit duke folur për Jezusin

Jo më skllav

J&M+home+page+banner Ne nuk jemi më skllevër por jemi bij dhe bijat e Atit dhe kjo këngë sot më shumë se kurrë na bën të reflektojmë thellë brenda vetes.

Mandisa

“Ai na bekon kur ne e adhurojmë atë. Kur i largojmë sytë nga rrethanat tona dhe i vendosim tek Ai. Kam zbuluar se Ai merr barrat tona dhe na afron pranë vetes. Nuk ke për të gjetur qëllimin tënd, nuk ke për të gjetur  paqen e vërtetë dhe gëzimin e vërtetë, askund tjetër veçse tek Jezus Krishti.”  

Trego dashuri për të tjerët në çdo kohë

Trego dashuri për të tjerët në çdo kohëPersonaliteti ynë pëson disa ndryshime me kalimin e viteve. Eshtë zbuluar se mes moshës 20-40 vjecare te njerzit forcohet nevoja për arritje, autonomi,dominim dhe pakësohet nevoja për të bashkëpunuar dhe për të formuar shoqëri. Duke kaluar përmes vështirësive dhe angazhimeve të reja ne kemi hyrë në një fazë të re të jetës sonë.

Si mund të përballojmë një ditë të vështirë!

Të gjithëve na ka ndodhur  të paktën një herë ose më shumë të përballemi me një ditë të vështirë. Na duket sikur asgjë nuk do të shkojë  mirë.  Shpesh herë i dëgjojmë njerëzit të thonë: :"Oh ditë tersi sot".  Për të kuptuar se si do te shkojë dita e tyre shum njerëz bazohen te parashikimi i yjeve apo vendosin

Si të ndihmojmë një mik kur kalon një situatë të vështire?

Young-woman-depressionNë qoftë se ju vetë  nuk keni përjetuar diçka të tillë si humbja e një njeriu të dashur  në jetën tuaj,  por njihni dikë që ka pësuar një humbje dhe është në depresion,  ne ju inkurajojmë që të njiheni me disa mënyra ngushëlluese për ti qëndruar  sa më pranë  atyre që përjetojnë dhimbje të tillë.  

In Jesus’ Name

In Jesus' Name from Darlene Zschech'sKëngët e saj këndohen ҫdo javë nga një kor botëror. Vetëm ‘Shout to the Lord’ (Thërrisni për Zotin) këndohet nga 30 milionë njerëz ҫdo jave. Këngët dhe regjistrimet e saj kane mundësuar realizimin e 16 albumeve te arta dhe te platinit. Librat e saj jane perkthyer ne 19 gjuhe...

I can Only Imagine

mercyme-415Kënga "I can only Imagine" (Vetëm mund të imagjinoj) është një ndër këngët më të bukura të të gjitha kohërave.Historia e saj e ka zanafillën në vitin 1991 kur Bart Millard ishte një djalë 19 vjeҫar që shkonte në kolegj. Ai humbi babain e tij pas një beteje të gjatë me sëmundjen e kancerit. Miqtë dhe familjarët e ngushëllonin duke i thënë se tashmë babai i tij ishte më i lumtur në qiell me Jezusin se sa të jetonte në këtë botë të trazuar.

 Page 49 of 49  « First  ... « 45  46  47  48  49