Lajmi Fundit
prev next

Ai e Di

Ai e di JeremyCampNuk ka asnjë mënyrë që dikush të mund të kuptojë, vetëm Perëndia mund të kuptojë, Ai e njeh dhe e kupton plotësisht dhimbjen dhe lëndimin tonë...

Besimi mposht frikën!

besimi me i madh se frikaA jeni ndjerë ndonjëherë sikur endeshit të vetëm në errësirë, duke mos ditur se çfarë ju priste në hije, apo nëse drita do të shkëlqente sërish?

Ji Ti Ylli i Shfaqjes Sime

Ji ti ylli i shfaqjes simeKush është Ylli I shfaqjes Tende? Pavarësisht se kush je, pavarësisht se çfarë ke bërë, ti ke një jetë, dhe ti mund të vendosësh nëse kjo jetë do të jetë e jotja, apo nëse do t’ia japësh atë Perëndisë dhe të lejosh që ai të bëjë gjëra madhështore të cilat ti as që mund ti imagjinosh.

Shqetësimi

ShqetesimiNjë nga zakonet më shkatërrimtare që zë qeniet njerëzore, është njëkohësisht edhe aq i zakontë saqë shumë vetë e mendojnë po aq të natyrshëm, sa edhe frymën që marrin e po aq të padëmshëm sa pulitjen e syve. Ky zakon quhet shqetësim.

Fitimtar

TijeFitimtarKënga Overcomer (Fitimtar) ka të bëjë me faktin që po triumfoj, po fitoj mbi betejat e jetës sime.

Zhytu thellë

zhytjeA e di që Bibla ka shumë gjëra për të të mësuar? Ajo përmban shumë njohuri, dhe ndërkohë që ti e lexon dhe e studion Fjalën e Perëndisë, Ai do të të mësojë gjëra të reja. Ai do të të ndihmojë të kuptosh gjërat që ndodhin në jetë; Ai do të të mësojë më shumë rreth Vetes së Tij dhe do të të tregojë urdhërimet dhe premtimet që ka për ty. Do të ketë gjithmonë diçka për ty që të mësosh dhe që ta vendosësh në zbatim.

 
 Page 16 of 19  « First  ... « 14  15  16  17  18 » ...  Last »