Lajmi Fundit
prev next

Thjesht një Krishtlindje tjetër

laura-storyPër shumë persona Krishtlindja mund të jetë kthyer në një stinë monotone, ku nuk ka aspak gëzim, madje përkundrazi ka dhe më shumë stres se gjatë gjithë vitit. Ndoshta kjo mund të jetë thjesht një tjetër Krishtlindje. 25 Dhjetori i kalendarit do të shënojë një ditë pushimi, por rrëmuja që e paraprin është e madhe.

Noel – Krishtlindje

Adore_Christmas_Songs_of_Worship_2_largeMuzika e Krishtlindjes ka misionin jo vetëm që të na përcjellë atmosferën e melodive të dashura por dhe mesazhin jetëndryshues të kësaj stine. Këtë mision e vazhdon dhe një drejtues adhurimi i mirënjohur si Chris Tomlin, i cili ka publikuar albumin e tij të dytë me muzikë për Krishtlindje të titulluar, “Adore.”

HIRI GJITHNJË FITON

Hiri gjithnje fiton"Shpresoj që këto histori t’ju kujtojnë se hiri mund të fitojë në jetën tuaj. Bibla thotë që Perëndia nuk e dërgoi birin e tij në botë që ta dënojë botën, por që bota të shpëtohet me anë të tij. Ne nuk kemi pse të jemi të dënuar, ne jemi çliruar. Ti je një krijesë e re dhe një dëshmi e gjallë se hiri fiton çdo herë.”  - Matthew West

Po kërkon një mrekulli?

E vërteta është se jetojmë në një kohë vërtetë sfiduese. Por problemi ynë më i madh nuk është prania e errësirës por mungesa e dritës. - Natalie Grant

Dita Ndërkombëtare për Zhdukjen e Varfërisë

Ne mund ti japim fund varferiseSipas Kombeve të Bashkuara, 17 Tetori i çdo viti shënon Ditën Ndërkombëtare për Zhdukjen e Varfërisë. Që prej vitit 1993, ndërgjegjëson njerëzit për nevojën e zhdukjes së varfërisë në mbarë botën dhe veçanërisht në vendet në zhvillim.

Abuzimi me alkoolin dhe drogën

Ndihme AlkooliTë rinjtë janë gjithnjë e më tepër nën presion që të provojnë duhanin, alkoolin si dhe droga të tjera. Fatkeqësisht, pjesa më e madhe e adoleshentëve, eksperimentojnë me këto substanca, e shumë prej tyre vuajnë pasojat shkatërrimtare të varësive. Ne të rriturit, shpesh herë mendojmë se abuzimi me drogën si dhe traumat e saj të tmerrshme, nuk kanë për të prekur kurrë fëmijët tanë, e aq më pak neve vetë. Faktet na thonë tjetër gjë. Faktet na thonë se ASKUSH nuk është i sigurt kur bëhet fjalë për drogat.

Mirësevini në Aventurat në Odise

Aventuratne odise logoBashkohuni me banorët e Odisesë, për aventura frymëzuese dhe argëtuese! Filmi vjen në TV Klan në orën 16:05 për t’ju shoqëruar pasditeve tuaja! Ndiqeni, ndajeni me miqtë

A po jeton artin e festimit?

Ti gezimiFillova të kërceja dhe të vrapoja në fusha, duke qeshur dhe duke qarë me një gëzim të sinqertë e të pastër. Kjo ishte shija ime e parë e artit të festimit. - Garret Gilkeson

Kush është më i madh?

MercyMeNëse ka ndonjë këngë që përfaqëson më së miri nga ana muzikore dhe shpirtërore periudhën që po përjetojmë ajo është kënga ‘Greater’(Më i madh).- Bart Millard

Këshillimi

Keshillohu me pare me ZotinA të kërkojnë njerëzit vazhdimisht këshilla? A të mungon ndonjëherë besimi se këshilla që po u jep është më e mira e mundshme? Si mund të jesh i përgatitur kur Perëndia të udhëzon për të ndihmuar dikë që është në nevojë? Kurrë mos shko kundër Fjalës së Perëndisë, edhe nëse kjo nënkupton refuzimin nga të tjerët.
 Page 15 of 19  « First  ... « 13  14  15  16  17 » ...  Last »