Lajmi Fundit
    prev next

    Nico Battaglia

    Pasioni i tij për Perëndinë e ka shtyrë qët’i shërbej me gëzim kishës së tij lokale duke drejtuar adhurimin dhe duke shkruar këngë për të lartësuar Perëndinë.