Lajmi Fundit
  prev next

  Jordan Feliz

  Jordan Feliz është këngëtar i muzikës pop dhe kompozitor. Ai po ecën suksesshëm në muzikën R&B dhe pop moderne.
  Feliz u rrit në Clovis, Kaliforni dhe filloi karrierën e tij me muzikë hard rrok me një grup të quajtur “A Current Affair “ krijuar ne 2006. Feliz u largua nga grupi dhe u zhvendos në Nashville në vitin 2012.

  Hillsong Young & Free

  Një nga grupet e shumta që janë formuar nga shërbesat e Hillsong në Sidnei, Australi, është Hillsong Young & Free. Grupi është i përbëre nga katër anëtarë të cilët janë tepër të rinj. Në grup janë dy vajza dhe dy djem te cilët plotësojnë njeri-tjetrin me dhuntitë që Zoti ju ka dhënë.

  TobyMac

  TobyMac thotë: “Ajo që më bën përshtypje sot më shumë se kurrë më parë, është se në jetë nuk kemi mundësi të bëjmë prova. Kjo është jeta!