Lajmi Fundit
prev next

Edea Demaliaj

Sot, ajo është vetëm 18 vjeç,por karriera e saj është e pasur me shumë trofe dhe çmime të rëndësishme. Edea Demaliaj e ka nisur karrierën e saj,që në moshë të vogël. Muzika dhe skena e kanë shoqëruar atë përgjatë gjithë viteve të jetës së saj.

Mandisa

Mandisa ka fituar zemrat e të gjithë dëgjuesve të muzikës së saj që me daljen e saj të parë në “American Idol”. Emri i saj është lakuar nga producentët më të mirë të muzikës dhe shumë media të njohura kanë shkruar për të dhe për këngën Overcomer.

Francesca Battistelli

Muzika e saj është një gërshetim i zhanreve të ndryshëm. Teksa e dëgjon gjen elementë të muzikës, pop, jazz, gospel dhe R&B. Battistelli ka thënë se kur filloi të kompozonte, dëshironte vërtetë të sillte diҫka autentike në skenën muzikore, në mënyrë që të gjithë ta dëgjonin.

for King & Country

for King & Country, të njohur në fillimet e tyre si Joel & Luke, janë një grup i muzikës pop përbërë nga dy vëllezërit australianë Joel & Luke Smallbone.

 Page 2 of 2 « 1  2 
X