Lajmi Fundit
  prev next

  Kari Jobe

  Ajo thotë se çmimi më i madh që mund të merrte ndonjëherë është mundësia për të treguar Krishtin: “Nuk e shoh veten më ndryshe, nga koha kur isha 13 vjeç, thjesht si një drejtuese adhurimi. Ndonjëherë kur hap sytë shikoj që më shumë njerëz janë duke adhuruar Zotin me mua.”.

  Hillsong United

  Ҫdo gjë që bëjmë është për të treguar se si një Perëndi i jashtëzakonshëm mund të veprojë përmes njerëzve të zakonshëm që e duan dhe dëshirojnë t’i shërbejnë për të ndërtuar kishën e tij. – Hillsong

   Page 2 of 2 « 1  2