Lajmi Fundit
    prev next

    Hillsong United

    Ҫdo gjë që bëjmë është për të treguar se si një Perëndi i jashtëzakonshëm mund të veprojë përmes njerëzve të zakonshëm që e duan dhe dëshirojnë t’i shërbejnë për të ndërtuar kishën e tij. – Hillsong