Lajmi Fundit
prev next

Jordan Feliz

Jordan Feliz është këngëtar i muzikës pop dhe kompozitor. Ai po ecën suksesshëm në muzikën R&B dhe pop moderne.
Feliz u rrit në Clovis, Kaliforni dhe filloi karrierën e tij me muzikë hard rrok me një grup të quajtur “A Current Affair “ krijuar ne 2006. Feliz u largua nga grupi dhe u zhvendos në Nashville në vitin 2012.

Crowder

David Wallace Crowder (i lindur më 29 nëntor, 1971), i njohur me emrin e tij Crowder, është një artist amerikan i muzikës folktronika. Fillimisht ai ka qenë vokalisti kryesor në grupin David Crowder Band, një grup që tashmë nuk është më aktiv në muzikë. Që nga vitit 2012, Crowder është duke ndjekur një karrierë solo, ai nxori albumin e tij të parë “Neon Steeple” në maj 2014. Në vitin 2013 ai prezantoi këngën “I Am” (Unë jam), e cili u rendit e treta në klasifikimin e këngëve më të mira të krishtera.

Phil Wickham

Kur rritesh në një familje të krishterë ka gjithmonë një moment thelbësor kur besimi kthehet në një zgjedhje personale. Për artistin nga Kalifornia Phil Wickham, momenti kur zgjodhi besimin në moshën 12 vjeçare, do të formonte të ardhmen e tij si drejtues adhurimi.
Phil filloi të drejtonte adhurimin për të rinjtë në kishën e tij lokale, prindërit e tij e inkurajuan jo vetëm që të mësonte të këndonte këngë të njohura adhurimi por dhe që të kompozonte këngët e tij; kjo ishte një sfidë që ai e pranoi me gëzim.

Newsboys

Newsboys janë një grup i krishterë pop rrok themeluar në vitin 1985 në Australi, nga Peter Furler dhe George Perdikis. Ata kanë realizuar 17 albume në studio, 6 prej të cilave janë vlerësuar me certifikatë ari. Aktualisht grupi drejtohet nga këngëtari Michael Tait.

Steven Curtis Chapman

Gjatë 20 viteve të fundit , muzika dhe adhurimi kanë ecur me hapa të mëdhenj. Muzika e krishterë është kthyer tashmë në një industri të madhe. Pothuajse çdo artist ka lënë gjurmët e tij gjatë viteve, duke kontribuar në muzikë me synimin që të lavdërojnë Perëndinë.
Një rast i jashtëzakonshëm është Steven Curtis Chapman , i cili ka fituar më shumë çmime se çdo artist tjetër në historinë e muzikës së krishterë deri më tani.

Hillsong Young & Free

Një nga grupet e shumta që janë formuar nga shërbesat e Hillsong në Sidnei, Australi, është Hillsong Young & Free. Grupi është i përbëre nga katër anëtarë të cilët janë tepër të rinj. Në grup janë dy vajza dhe dy djem te cilët plotësojnë njeri-tjetrin me dhuntitë që Zoti ju ka dhënë.

Jesus Culture

Jesus Culture është një lëvizje globale, për të rizgjuar zemrat në adhurim dhe për të shfaqur dashurinë dhe fuqinë e Perëndisë kudo ku shkojnë. Jesus Culture janë të apasionuar që të shikojnë qytetet, kombet, të transformohen. Këtë e bëjnë përmes konferencave, eventeve, adhurimit, kurrikulave dhe tani përmes një kishe lokale. Jesus Culture vazhdon të rritet në përpjekjet e saj për të afruar të rinjtë dhe për ti pajisur ata që t’i shërbejnë një bote të thyer.

Micheal W.Smith

Perëndia është besnik! Tani e di se çfarë ka vlerë.! Po të shesësh miliona albume nuk të jep paqe, unë e di cila është shpresa ime. Nuk është të jesh një njeri me famë. Këto gjëra shpejt veniten dhe nuk zgjasin. Paqja ime më e madhe, është që e di se kush jam, jam bir i Mbretit të Universit. Kam gjetur identitetin tim në Krishtin.”

TobyMac

TobyMac thotë: “Ajo që më bën përshtypje sot më shumë se kurrë më parë, është se në jetë nuk kemi mundësi të bëjmë prova. Kjo është jeta!

Jeremy Camp

Arritjet e mëdha sa vinin e shtoheshin për Jeremy Camp. Ai ka qenë pjesë e më shumë se 25 turneve (si performuesi kryesor në 18 prej tyre) në SHBA dhe ka zhvilluar koncerte në më shumë se 32 vende.