Lajmi Fundit
prev next

Biografi
Third Day

Biografi.

Third Day është nje grup i rrokut amerikan i formuar gjatë viteve 1990. Grupi u themelua nga vokalisti kryesor, Mac Powell, kitaristi Mark Li dhe Billy Uilkins. Grupi është quajtur Dita e tretë, pasi ditën e tretë pas kryqëzimit, Jezusi u ringjall nga vdekja. Grupi u prezantua në hollin e famës për muzikën Gospel në Shtator të vitit 2009. Ata kanë shitur mbi 10 milionë albume vetëm në Shtetet e bashkuara të Amerikës.

Grupi i rrokut Third Day ka luajtur për miliona fansa në skena të ndryshme botërore. 25 këngë të tyre kanë qenë hite nr. 1, pa harruar të përmendim çmimet e panumërta Grammy dhe Dove Awards. Përgjatë viteve grupi ka përcjellë këngë që janë kolona zanore për brezat e besimtarëve, këngë si: “Show Me Your Glory,” “I Believe,” “Cry Out to Jesus,” “Mountain of God,” “Call My Name,” “Born Again” dhe “Trust in Jesus”.

Anëtarëve të grupit Third Day ju është dhënë një platformë dhe kjo është një përgjegjësi që duhet marrë seriozisht. Sigurisht që grupit i pëlqen të performojë dhe të argëtojë, por më së shumti u pëlqen të ofrojnë shpresë dhe inkurajim. Pavarësisht suksesit grupi dëshiron të ruajë identitetin, qëllimin dhe misionin që të cilin u krijuan. Revista Billboard do të shkruante “Third Day jo vetëm që është një nga grupet më të mirë të krishterë të viteve 90, por është një nga grupet më të mira rrok dhe pikë!”

 

Soul on Fire

“Lord, I’m longing for Your ways

I’m waiting for the day

When I am a soul on fire

Till I am a soul on fire….”

I need a miracle

Well no matter who you are and no matter what you’ve done
There will come a time when you can’t make it on your own
And in your hour of desperation
Know you’re not the only one
Prayin’, “lord above, I need a miracle
I need a miracle”

Postime

Postime