Lajmi Fundit
prev next

Sipas Ish-ministrit të Shëndetësisë, Armend Zemaj, mbyllja totale nuk është zgjidhje dhe se pasojat janë të mëdha edhe në aspektin ekonomik dhe psiqik. “Mbikqyrja rigoroze e masave, rritja e kapaciteteve të mbikqyrjes ka qenë politikë e jona. Ne jemi ballafaquar, unë komiteti për menaxhim, bordi këshilldhënës, e kemi heq ‘të zitë e ullirit’ por mbylljen nuk e kemi lejuar asnjëherë”, ka thënë ai.

Palmer, mbështet deklaratat e Yuri Kim për zgjedhjet në Shqipëri
Sazan Ibrahimi: Masat ndaj coronavirusit në Kosovë të njëanshme

Comments.

Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

Leave a Reply.

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>