Lajmi Fundit
prev next

Albin Kurti, kryeministri i Kosovës ka komentuar në lidhje me masat e reja që u vendosën. Ai tha se gjendja emergjente e shëndetit publik, i ka detyruar që të kufizojnë lirinë e lëvizjes, lirinë e tubimit, e të drejtën e privatësisë, dhe lirinë e dhënies së shërbimeve dhe të administrimit të biznesit. Përmes një postimi në Facebook,ai iu bënë thirrje të gjithë qytetarëve të vendit që t’u përmbahen masave që janë treguar efektive dhe tashmë janë bërë pjesë e përditshmërisë .

Shtyhet seanca për Liburn Aliun në Kosovë
Vjosa Osmani merr zyrtarisht detyrën si presidente e Kosovës

Comments.

Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

Leave a Reply.

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>