Lajmi Fundit
prev next

Nëse keni zemërim të fshehur, mund ta gjeni veten sa në një ekstrem në tjetrin, nga të qenit i pashpresë, në të qenit armiqësor…

Shumë njerëz jetojnë pa qenë të vetëdijshëm se kanë zemërim të fshehur. Ndërsa ky zemërim i fshehur, zakonisht i ka rrënjët në lëndimet e së kaluarës dhe pasojat thelbësore të tij, janë gjithmonë gati të dalin në sipërfaqe.

Kur dikush thotë apo bën diçka të gabuar, personi që ka zemërim
të ndrydhur, shpesh reagon keq. Shkalla e zemërimit të shfaqur,
është shumë më e madhe se gabimi. Kështu, ju duhet të jeni
plotësisht të vetëdijshëm se përse po i përjetoni këto ndjenja.
Fjalët e Urta 29:11 thotë:“Budallai e shfryn gjithë zemërimin e tij,
por i urti e frenon dhe e ul.”

A mund ta eleminoni zemërimin nga jeta juaj?
Një mësim në begati të vërtetë

Comments.

Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

Leave a Reply.

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>