Lajmi Fundit
  prev next

  E Hënë - E Premte 7:15 - 10:00 ZGJOHU POZITIV Tiranë 97.7 FM Lushnje & Fier 88.2 FM Elbasan 102.3 FM KRASH Jona is : E Hënë - E Premte 10:00 - 12:00 ON AIR Lexo Librat Online Dr. Michael Youssef Dr. Charles Stanley Joyce Meyer June Hunt Marta Greenman

  Programe në Radio 7

  Këto janë programet më të ndjekura në Radio 7. Tani mund t’i dëgjosh në web
  Shiko të gjitha

  Artikuj

  Zoti bën disa nga punët e tij më të mira në errësirë

  Zoti bën disa nga punët e tij më të mira në errësirë

  Të gjithë i kemi ato kohë kur lutemi dhe ndihemi sikur lutjet tona nuk e kalojnë “tavanin”. Është e vështirë në dhomën e pritjes së Zotit. Jeni vetëm ju dhe Zoti. Dhe ndërsa jeni atje, Zoti ju tregon se mjaftueshmëria jonë vjen nga Ai (2 Korintasve 3: 5). Kur Jezusi vizitoi miqtë e tij Marinë dhe...Lexo më shumë
  Ndikimi i fjalëve...

  Ndikimi i fjalëve...

  A ke ndaluar ndonjëherë të vlerësosh ndikimin e mënyrës tënde të komunikimit? Një fjalë e kujdesshme, inkurajuese, një koment i bërë prerazi, një vështrim i dhembshur  ose një koment i pakujdesshëm, një vërejtje e pasjellshme… çfarë u komunikojnë këto në të vërtetë atyre që janë më afër teje? ...Lexo më shumë
  Autoriteti i Fjalës, 4

  Autoriteti i Fjalës, 4

  Sepse është jeta e çdo mishi; gjaku i tij mban jetën e tij. Prandaj u kam thënë bijve të Izraelit: «Nuk do të hani gjakun e asnjë mishi, sepse jeta e çdo mishi është gjaku i tij; kushdo që do ta hajë, do të shfaroset». (Levitiku 17:14) Në vitin 1861, Akademia e Shkencave në Francë printoi një bro...Lexo më shumë
  Besnik në gjëra të vogla...

  Besnik në gjëra të vogla...

  A keni murmuritur ndonjëherë për një punë "të vogël"? Ndoshta e keni ndjerë se ishte një detyrë aspak në “nivelin” tuaj ose nën aftësitë tuaja. Apo ndoshta keni dëshiruar për diçka me më shumë përgjegjësi dhe autoritet. Por Bibla na tregon se është e rëndësishme të jemi besnikë në gjërat e vogla...Lexo më shumë
  Fjala e Perëndisë rritej dhe përhapej

  Fjala e Perëndisë rritej dhe përhapej

  Veprat e Apostujve, kapitulli 12, vargu 24: “Ndërkaq fjala e Perëndisë rritej dhe përhapej.” Kjo është një deklaratë e mrekullueshme, në fund të këtij kapitulli. Në fillim të këtij kapitulli, kemi Jakobin dhe Pjetrin, të dy të burgosur për shpalljen e Ungjillit. Jakobit i pritet koka dhe më pas, Pje...Lexo më shumë
  Për të gjithë njerëzit e botës

  Për të gjithë njerëzit e botës

  Veprat e Apostujve, kapitulli 10, vargjet 34 dhe 35, thotë: “Atëherë Pjetri hapi gojën dhe tha: “Në të vërtetë unë po e marr vesh se Perëndia nuk tregohet i anshëm; por, në çfarëdo kombi, ai që ka frikë prej tij dhe që vepron drejtësisht, është i pranuar nga ai.” Ky ishte një moment vendimtar në Tes...Lexo më shumë
  Shiko të gjitha

  Postime në Facebook

  Frekuencat Radio 7

  frekuencat 3

   

  Rreth nesh

  Radio 7 hyri në tregun radiofonik shqiptar si një media që sjell një këndvështrim pozitiv për jetën! Radio 7 është një zë pozitiv përmes përzgjedhjeve muzikore të përditshme, programeve informative, educative dhe sociale. Ne përdorim parimet biblike në thelb të përmbajtjes së programeve tona, me dëshirën për të parë një shoqëri shqiptare ku vlerat mbrohen. Stafi dhe programet e realizuara i japin një rëndësi të veçantë mirëqënies fizike, emocionale dhe shpirtërore të çdo personi.

  Licensuar në nëntor te vitit 2001, Radio 7 fillon transmetimet në 17 maj 2002 me një transmetues në malin e Dajtit, nga një studio modeste dhe me pjesën më të madhe të stafit si vullnetarë.

  shiko më shumë