Lajmi Fundit
prev next

Fruta të kuqe

Të shohësh për një kohë të gjatë ngjyrën e kuqe nuk është diçka shqetësuese, jo në rastin kur flasim për frutat e mrekullueshme në ngjyrë të kuqe. Le të shohim se ç’mund të bëjnë këto fruta për ty. Qershitë, bostani, mollët, manaferrat dhe fruta të tjera të kuqe jo vetëm që i japin një shtysë metabolizmit, por fuqizojnë sistemin imunitar dhe ulin kolesterolin...

Të kesh një jetë të qetë

Ne të gjithë mund të përjetojmë stres, por është mënyra se si ne menaxhojmë atë që na ndihmon të gjejmë paqe edhe në mes të kaosit.  Duke pasur për çdo ditë një pushim, ose duke fikur  telefonin pas orëve të punës, do të fillosh të shohësh  se ke më shumë mundësi për të pasur një jetë të qetë...

7 mënyra si të gjejmë lumturinë në punë

Ndoshta je duke u përballur me disa sfida në punë, apo ke arritur në një gjendje indiference ose mund të të ketë zënë rutina që je në të njëjtin vend. Do të flasim për disa mënyra që do të ndihmojnë të tejkalosh vështirësitë dhe...

Darkat në familje

Duket se darkave tradicionale në familje u është dhënë lamtumira prej kohësh. Por le të shohim pak si duket një darkë në familje sot. Nëse flasim për ditët e sotme nuk vijnë më ndërmend bisedat e ngrohta dhe ushqimi i shijshëm që ndahet, ndërkohë që familja është ulur rreth tryezës...

7 mënyra për të treguar vlerësim për prindërit tuaj

Ne duhet të ndalemi pak dhe të reflektojmë e të vlerësojmë njerëzit që kanë punuar kaq shumë për të na përgatitur ne për këtë botë,  prindërit tanë na kanë dhënë neve pafundësisht nga koha e tyre, na kanë mësuar, na kanë udhëzuar e na kanë korrigjuar kur...