Lajmi Fundit
prev next

3 mënyra për të eliminuar stresin e për t’u ndjerë më mirë.

Është krejt e zakonshme që të lexoni histori dhe artikuj të shkruar për stresin. Shumë njerëz do të binin dakort se stresi është thjesht një pjesë normale e jetës.  Edhe pse është kaq i zakonshëm dhe është bërë pjesë  e ditës, ekzistojnë disa rrugë që të ndihesh më mirë...

Përse të rriturit duhet të ngjyrosin?

  Të ngjyrosësh është një mundësi  që të ndalosh, të ulesh qetësisht në zonën tënde të rehatisë.  Ky është një aktivitet që të ofron qetësi, vetëvlerësim dhe që ka avantazhin e të qënurit më pak kërkues, se sa praktikat e tjera që ndihmojnë trurin, por pa kaluar aspak në pasivitet...

Besnik si një qen

  I beson Atij apo ankohesh dhe e fajëson Atë? Mendon se Perëndia nuk është i drejtë nëse nuk të jep atë që ti i kërkon? Nuk do ta kuptosh gjithmonë përse Perëndia bën disa gjëra ose i lejon të ndodhin, por kujto që Ai është Perëndi dhe ti je thjesht njeri. Ai i di të gjitha gjërat. E di cila është më e mira për ty. Pranoji përgjigjet e Tij dhe besoji në çdo kohë.      
 Page 7 of 7  « First  ... « 3  4  5  6  7