Lajmi Fundit
prev next

3 mënyra se si të mbajmë Rezolutën e Vitit të Ri

Kemi bërë, kemi mbajtur dhe kemi thyer shumë premtime për të cilat jemi zotuar  në vitin e  ri. Shpesh,  as nuk i mbajmë mend shumicën prej tyre. Dikush mund të ketë vendosur për shembull në fillim të vitit, të mos konsumojë më...

Zotimet e Vitit të Ri

Essential-Tasks-For-a-New-WordPress-SiteKa shumë arsye se përse shpesh njerëzit nuk i mbajnë zotimet e tyre. Arsyeja kryesore është që nuk është e lehtë të bësh ndryshime. Por ekzistojnë disa mënyra për ta bërë më të lehtë bërjen e ndryshimeve për mirë.

Si të qëndrosh i shëndetshëm në vendin e punës?

Të gjithë duam të qëndrojmë të shëndetshëm, apo jo? Por, të mos presim që vendi ynë i punës të jetë tepër favorizues për ta realizuar këtë. Gjithsesi, jemi në që sjellim zakone të tjera të këqija në zyrë. Nëse do të arrinim të...

Çfarë mund të bëjmë në një ditë Krishtlindje?

Dita e Krishtlindjes është momenti kur e gjithë pritja dhe përgatitja përfundon.  Është shumë bukur që të pjekësh gjëra, të planifikosh dhe të përgatitesh. Të ëndërrosh për këtë ditë magjike, ku hapen dhuratat, ku të gjithë janë më të lumtur dhe konsumohen ëmbëlsira është patjetër e mrekullueshme. Por në momentin kur dhuratat janë hapur...

Si duhet ta mendojmë Krishtlindjen?

Ne të gjithë duam që Krishtlindja të marrë kuptimin e plotë. Të jetë e mbushur me atë magji që të gjithë ne e ndjejmë si fëmijë të vegjël.  Në të vërtetë, për çdo vit, ne stresohemi dhe  ngarkohemi shumë me të gjithë blerjet, shpenzimet, festat, trafikun...

4 gëzimet e Krishtlindjes

Duket se janë 4  gëzime thelbësore të Krishtlindjes, 4 aspekte të kësaj feste, që do i bëjnë ato të qëndrojnë në mendjen tonë prej fëmijërisë e në vazhdimësi. Kjo festë e dallon veten, nga festimet e tjera që  njerëzit organizojnë...

Stresi i pushimeve

Për festa të duhet që të shkosh në dyqane të ndryshme, për të blerë produktet e nevojshme. Të duhet të planifikosh vaktet dhe ndonjëherë fillon edhe shqetësimi për financat.  Duket se edhe “koha më e mrekullueshme e vitit” mund të jetë stresuese. Fillo ta...

Vetmia në ditë festash

Krishtlindja është një kohë për të qenë të gjithë së bashku, apo jo? Një kohë për të qenë më familjen dhe me miqtë. Po sikur të mos jetë kështu? Po sikur festa e Krishtlindjes të të ketë gjetur në dhembje dhe kjo kohë e vitit të sjellë më shumë vetminë? Ndoshta...
 Page 1 of 30  1  2  3  4  5 » ...  Last »