Lajmi Fundit
prev next

Thjesht një Krishtlindje tjetër

laura-storyPër shumë persona Krishtlindja mund të jetë kthyer në një stinë monotone, ku nuk ka aspak gëzim, madje përkundrazi ka dhe më shumë stres se gjatë gjithë vitit. Ndoshta kjo mund të jetë thjesht një tjetër Krishtlindje. 25 Dhjetori i kalendarit do të shënojë një ditë pushimi, por rrëmuja që e paraprin është e madhe.

Noel – Krishtlindje

Adore_Christmas_Songs_of_Worship_2_largeMuzika e Krishtlindjes ka misionin jo vetëm që të na përcjellë atmosferën e melodive të dashura por dhe mesazhin jetëndryshues të kësaj stine. Këtë mision e vazhdon dhe një drejtues adhurimi i mirënjohur si Chris Tomlin, i cili ka publikuar albumin e tij të dytë me muzikë për Krishtlindje të titulluar, “Adore.”