Lajmi Fundit
prev next

HIRI GJITHNJË FITON

Hiri gjithnje fiton"Shpresoj që këto histori t’ju kujtojnë se hiri mund të fitojë në jetën tuaj. Bibla thotë që Perëndia nuk e dërgoi birin e tij në botë që ta dënojë botën, por që bota të shpëtohet me anë të tij. Ne nuk kemi pse të jemi të dënuar, ne jemi çliruar. Ti je një krijesë e re dhe një dëshmi e gjallë se hiri fiton çdo herë.”  - Matthew West

Po kërkon një mrekulli?

E vërteta është se jetojmë në një kohë vërtetë sfiduese. Por problemi ynë më i madh nuk është prania e errësirës por mungesa e dritës. - Natalie Grant