Lajmi Fundit
prev next

Mirazhi

6a0105371bb32c970b0120a90385f7970bNë rast se pasuritë janë të bollshme, mos u kushtoni zemrën.

I krishterë me raste

CREAM OF WHEAT, BOY WITH COOKIES

CREAM OF WHEAT, BOY WITH COOKIES

Ja, sa e mirë dhe e kënaqshme është që vëllezërit të banojnë bashkë në harmoni.

Nomofobia

2012-04-10-tec-nomofobia-doenca-smart-phoneGNomofobia, apo frika nga mungesa e celularit, është gjithnjë në rritje.

Abuzimi me alkoolin dhe drogën

Ndihme AlkooliTë rinjtë janë gjithnjë e më tepër nën presion që të provojnë duhanin, alkoolin si dhe droga të tjera. Fatkeqësisht, pjesa më e madhe e adoleshentëve, eksperimentojnë me këto substanca, e shumë prej tyre vuajnë pasojat shkatërrimtare të varësive. Ne të rriturit, shpesh herë mendojmë se abuzimi me drogën si dhe traumat e saj të tmerrshme, nuk kanë për të prekur kurrë fëmijët tanë, e aq më pak neve vetë. Faktet na thonë tjetër gjë. Faktet na thonë se ASKUSH nuk është i sigurt kur bëhet fjalë për drogat.
 Page 1 of 4  1  2  3  4 »