Lajmi Fundit
prev next

Kush është më i madh?

MercyMeNëse ka ndonjë këngë që përfaqëson më së miri nga ana muzikore dhe shpirtërore periudhën që po përjetojmë ajo është kënga ‘Greater’(Më i madh).- Bart Millard

Gjithçka e çastit

clockgirlEdhe ne, që jemi të fortë, duhet të mbajmë dobësitë e atyre që janë të dobët.

Ushtrimet fizike

slide_369636_4249906_freeTë mirat shëndetsore që vijnë nga ushtrimet e rregullta dhe aktiviteti fizik nuk mund të injorohen.

Dy tenda

bigstockphoto_Happy_Family_250483-702459Zgjidh të jesh i kënaqur, duke e ditur që Ai dëshiron atë që është më e mira për ty.

Këshillimi

Keshillohu me pare me ZotinA të kërkojnë njerëzit vazhdimisht këshilla? A të mungon ndonjëherë besimi se këshilla që po u jep është më e mira e mundshme? Si mund të jesh i përgatitur kur Perëndia të udhëzon për të ndihmuar dikë që është në nevojë? Kurrë mos shko kundër Fjalës së Perëndisë, edhe nëse kjo nënkupton refuzimin nga të tjerët.
 Page 1 of 5  1  2  3  4  5 »