Lajmi Fundit
prev next

Një zjarr i përmasave të mëdha shpërtheu, për arsye ende të paditura, në zonën e portit të Ankonës në Itali. Nuk ka viktima apo të lënduar. Flakët nisën pas mesnate duke vënë menjëherë në lëvizje 16 skuadra zjarrfikësish. Si masë paraprake sot në zonën e prekur janë mbyllur shkollat e te gjitha niveleve, universitetet, parqet dhe mjediset sportive në natyrë. Në pritje të analizave të ajërit  është rekomanduar mbyllja e dritareve e kufizimi i udhëtimeve të panevojshme.

Këtë javë takimi në Bruksel Kosovë -Serbi
Meta: Besa-besë për të shpëtuar Shqipërinë!

Comments.

Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

Leave a Reply.

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

X