Lajmi Fundit
prev next

Uragani Sally në SHBA, po sjell vërshime të ujrave duke dëmtuar ura dhe rrugë dhe duke sjellë ndërprerje të energjisë elektrike përgjatë zonës juglindore. Rreth 550.000 banorë të Allabamas, Floridas dhe Misisipit kanë mbetur pa energji. Qindra persona janë evakuuar. Sally ka zbarkuar në brigjet amerikane më 16 shtator si uragan i kategorisë së dytë, me erëra deri në 170 kilometra në orë. Stuhia besohet se ka lënë një person të vdekur në Allabama. Sally është stuhia e tetë tropikale që ka goditur Shtetet e Bashkuara në këtë sezon.

Vasak: Gjykata Kushtetuese të ngrihet sa më parë
Sarajevë: Debatohet për njohjen e Kosovës

Comments.

Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

Leave a Reply.

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

X