Nobody

“Nobody’s gonna love me like you
Nobody, nobody ooh….

Selena Gomez befasoi fansat që merrnin pjesë në koncertin e promovimit të albumit të ri të Hillsong Young & Free në Los Angeles. Këngëtarja dhe aktorja 23 vjeçare doli në skenë për të luajtur këngën e saj, “Nobody” (Askush). Selena Gomez është një artiste e kompletuar dhe shume te rinje jane fansa te saj duke e ndjekur atë kudo nëpër koncerte. Shume prej tyre ajo i gjeti dhe në promovimin e albumit të Hillsong Young & Free.
Pas publikimin të albumit të saj vitin e kaluar, Selena u tregoi fansave se kënga Nobody ishte për Perëndinë dhe tregon se si asgjë nuk mund të krahasohet me dashurinë e Jezusit. Përpara se të këndonte ajo tha:

“Mbrëmja e sotme është më shumë se një koncert, më shumë se performanca ime në këtë skenë. Kjo është një mbrëmje për një marrëdhënie më madhështore se çdo gjë tjetër. E kam shkruar këtë këngë për Atë që mban çdo gjë, dhe atëherë kur nuk mundem më.”

Jeto përgjithmonë
Kështu vazhdojmë

Komente

Momentalisht nuk ka komente për këtë program. Ke nderin të jesh komentuesi ynë i parë. Faleminderit!

Ju lutem, na shkruani nëse ky program ju ka ndihmuar.

* Adresa Jote e e-mailit do të mbahet sekret.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>