Emisioni
Zgjohu Pozitiv

07:15 – 10:00

Zgjohu Pozitiv

Programi juaj i mëngjesit, ju sjell motivimin e duhur për të nisur një ditë të re. Mes informacioneve të shumta dhe muzikës së zgjedhur, nuk do të mungojnë intervistat dhe pasqyrimi i ngjarjeve të komunitetit. Besi & Greta ju shoqërojnë mëngjeseve duke ju dhuruar plot buzëqeshje.

Zgjohu Pozitiv
http://radio-7.net/wp-content/uploads/2015/02/Nivo-Slider-Zgjohu-Pozitiv-1.3.jpghttp://radio-7.net/wp-content/uploads/2015/02/Nivo-Slider-Zgjohu-Pozitiv-4.jpghttp://radio-7.net/wp-content/uploads/2015/02/Nivo-Slider-Zgjohu-Pozitiv-2.jpg
  1. 1Sigla Zgjohu Pozitiv (Situata Gjumi)
  2. 2Promo Zgjohu Pozitiv (Me Gjyshen)
  3. 3Promo Zgjohu Pozitiv (Stadium)

Zgjohu Pozitiv Postime

T’u mësosh fëmijëve mirënjohjen

T’u mësosh fëmijëve mirënjohjen

 

Prindërit  duan që fëmijët të vlerësojnë atë çfarë ata bëjnë për ta. Por si mund ta ar[…]

A kanë rëndësi punët e shtëpisë në zhvillimin e fëmijëve?

A kanë rëndësi punët e shtëpisë në zhvillimin e fëmijëve?

 

VËSHTIRËSIA
Në disa familje pritet që fëmijët të japin një dorë në punët e shtëpisë, […]

8 zakone të këqija që ndonjëherë ju bëjnë mirë

8 zakone të këqija që ndonjëherë ju bëjnë mirë

 

Zvarritja.

Në një kulturë ku jemi vazhdimisht duke i bërë gjërat shpejt dhe të h[…]

Comments.

  1. Blerta

    May 28, 2015 (14:29) Reply

    jeni nje radio shume shume inkurajuese radion tuaj e ndjek pothuajse cdo dite ajo me ka ndryshuar jeten

Leave a Reply.

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>