Emisioni
Sipas Fjalës

13:30

Sipas Fjalës
http://radio-7.net/wp-content/uploads/2016/04/Sipas-Fjales-Nivo-Slider-1.jpg

Sipas Fjalës me Pastor Hervin Fushekati.

Në këto mësime javore, pastor Hervin Fushekati na tregon se si të jetojmë Sipas të vetmes Fjalë që ka fuqinë të transformojë jetët tona dhe të ndriçojë shtegun që është përpara nesh. Këto mësime mund t’i dëgjoni në Radio 7 ditën e mërkurë në orën 13:30 dhe ritransmetim të martën e javës së ardhshme në po të njëjtën orë. Pasdite programin mund ta dëgjoni të enjten dhe të premtën në orën 19:00.

  1. 1P.Hervin Fushekati - 10 Urdherimet
  2. 2P.Hervin Fushekati - Dy urdheresat e para
  3. 3P.Hervin Fushekati - 10 Urdheresat 3
  4. 4P.Hervin Fushekati - 10 urdheresat 4
  5. 5P.Hervin Fushekati - 10 Urdheresat 5

Komente

Momentalisht nuk ka komente për këtë program. Ke nderin të jesh komentuesi ynë i parë. Faleminderit!

Ju lutem, na shkruani nëse ky program ju ka ndihmuar.

* Adresa Jote e e-mailit do të mbahet sekret.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>