Lajmi Fundit
prev next

Emisioni
Rruga

14:30 & 21:00

Rruga me Dr. Michael Youssef
Një program që shpall Fjalën e Perëndisë pa kompromis,duke besuar autoritetin absolut të saj.Rruga,është një program dy gjuhësh në formatin anglisht-shqip që përcjell mesazhin e Ungjillit nga Dr. Michael Youssef.

Rruga

http://radio-7.net/wp-content/uploads/2015/01/Rruga-Nivo-Slider-3.jpghttp://radio-7.net/wp-content/uploads/2015/01/Michael-Youssef-Nivo-Slider-1.jpghttp://radio-7.net/wp-content/uploads/2015/01/Logo-Rruga-Nivo-Slider-2.jpg

Për folësin:

Dr. Michael Youssef, është themeluesi dhe presidenti i ‘Leading The Way with Dr. Michael Youssef’, një shërbesë mbarë botërore që drejton ata që jetojnë në errësirë shpirtërore të zbulojnë dritën e Krishtit përmes medias dhe shërbesës në terren. Programet e tij të përjavshme televizive dhe programet e përditshme radiofonike transmetohen më shumë se 4000 herë në javë në 24 gjuhë në më shumë se 190 shtete. Ai është themeluesi i kishës së apostujve në Atlanta, Giorgia.

Dr. Youssef lindi në Egjipt, jetoi në Liban dhe Australi përpara se të vendosej në SHBA, në vitin 1984. Ai është autori i 30 librave, përfshirë dhe më të fundit, Zot më thuaj se çfarë të bëj. Ai dhe bashkëshortja e tij banojnë në Atlanta dhe kanë katër fëmijë të rritur.

Seria e kësaj jave:

Shtatë hapat per të shmangur verbërinë

Kjo seri i hedh një vështrim letrës së Pjetrit, e cila vë në dukje disa mënyra specifike për të shmangur verbërinë shpirtërore dhe teologjinë e mësuesve të rremë.

 1. 1Njerez te zakonshem - Ems nr 1
 2. 2Njerez te zakonshem - Ems nr 2
 3. 3Njerez te zakonshem - Ems nr 3
 4. 4Njerez te zakonshem - Ems nr 5
 5. 5Njerez te zakonshem - Ems nr 6

Postimet e Dr. Michael Youssef

Të lutemi për brezin e ri

Të lutemi për brezin e ri

Me çdo vit që kalon, ka gjithnjë e më shumë ndikime të paperëndishme që kërkojnë vëmendjen e të …Lexo më shumë

Zemra e Zotit

Zemra e Zotit

Çfarë kanë të përbashkët fetë në të gjithë botën?   Të gjitha fetë tentojnë të ndjekin dhe të kënaqi…Lexo më shumë
Paralajmërimet e mbretit Solomon

Paralajmërimet e mbretit Solomon

Mendo për një moment për dikë që jeton në një shtëpi  normale dhe që zgjohet herët në mëngjes për t’…Lexo më shumë
Mësoni fëmijët tuaj

Mësoni fëmijët tuaj

Të trajnosh fëmijët për të dashur dhe për t’i shërbyer Zotit,  për të qenë të dhembshur ndaj të tjer…Lexo më shumë
Jezusi fali

Jezusi fali

Çdo burrë apo grua që dëshiron që të jetë një drejtues si Jezusi, duhet të jetë një njeri që fal, se…Lexo më shumë

Comments.

 1. majlimda.manka

  May 12, 2015 (19:13) Reply

  Ju ndjekim me shume kenaqesi dhe me pa durim .Zoti ju bekofte!!!

 2. iliaz

  June 15, 2015 (16:40) Reply

  Ju ndjek cdo dit me shume kenaqesi.Zoti ju bekofte

 3. Mikel

  September 21, 2015 (11:02) Reply

  Pershendetje radio 7 !

  vertet keni nje program shume te bukur dhe te zgjedhur mire dhe me kujdes . kur degjoj dhe lexoj ketu une ndihem vertet i bekuar . zoti ju bekofte !
  Mikeli

 4. Ylli Koxha

  February 12, 2018 (21:13) Reply

  Përshëndetje djem dhe vajza të palodhur të Radio 7. Faleminderit për këto emisione shumë të vlefshme për jetën tonë të krishterë. Kisha një pyetje: Si mundemi t’i sigurojmë emisionet e humbura? A keni ju një arkiv, përveç 6 emisioneve të ekspozuara më lart? Edhe një herë, ju falenderoj dhe ju përgëzoj për profesionalitetin tuaj në përgatitjen e këtyre lloj emisioneve.
  Bekimet e Atit qofshin mbi ju!
  Me rrespekt Ylli.

Leave a Reply.

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

X