Emisioni
Lutu Përmes Fjalës

 

Lutu Përmes Fjalës
http://radio-7.net/wp-content/uploads/2019/03/david-platt-cover-2-1.jpg

Lutu përmes Fjalës – David Platt

Lutja është arma më e fortë që një besimtar ka. Lutja është komunikimi më i mrekullueshëm me Perëndinë dhe ka fuqi të jashtëzakonshme kur bëhet përmes Shkrimit. Sot, Lutu përmes Fjalës, me David Platt.

 1. 1Programi 12 - Fjala e Perendise rritej edhe perhapej
 2. 2Programi 13 - Barnaba dhe Sauli
 3. 3Programi 14 - Kishat fillestare
 4. 4Programi 15 - Na u duk mire frymes se shenjte edhe neve
 5. 5Programi 16 - Deshmia e Lidias
 6. 6Programi 17 - Pali ndan Ungjillin ne Athine
 7. 7Programi 18 - Jezusi ishte me Palin
 8. 8Programi 19 - Pali eshte ne Efes
 9. 9Programi 20 - Pali nuk e ndali vrapimin
 10. 10Programi 21 - Pali shkoi ne Jeruzalem
 11. 11Programi 22 - Le te lutemi per ata qe perndjekin te Krishteret
 12. 12Programi 23 - Prania e Krishtit sjell kurajo
 13. 13Programi 24 - Pali ishte ne burg
 14. 14Programi 25 - Po ju dergoj si dele ne mes te ujqerve
 15. 15Programi 26 - A jemi te shqetesuar per Perjetesine e te tjereve
 16. 16Programi 27 - Perendia i shfaqet Palit ne vegim
 17. 17Programi 28 - Askush nuk mund ta ndal perhapjen e Ungjillit
 18. 18Programi 29 - Frika e Zotit eshte fillimi i njohjes
 19. 19Programi 30 - Ne kemi nevoje per Dituri
 20. 20Programi 31 - Perendia eshte siguria jone
 21. 21Programi 32 - Ruaje zemren tende me shume kujdes
 22. 22Programi 33 - Tradhetia bashkeshortore
 23. 23Programi 34 - Gjerat qe Zoti urren
 24. 24Programi 35 - Si shkon nje njeri drejt tradhetise bashkeshortore
 25. 25Programi 36 - Dituria
 26. 26Programi 37 - Frika e Zotit eshte parimi i Diturise
 27. 27Programi 38 - Mendo para se te flasesh
 28. 28Programi 39 - Ji Drite per njerezit qe ju rrethojne
 29. 29Programi 40 - Kush do korigjimin do Diturine
 30. 30Programi 41 - Duajeni Disiplinen
 31. 31Programi 42 - Lakmia

 

Comments.

Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

Leave a Reply.

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

X