Emisioni
Krash

10:00 & 17:00

Çdo ditë nga e hëna në të premte transmetojmë këngët më të reja në muzikën e krishterë bashkëkohore. Në këtë program do të përjetoni energjinë e këngëve të krishtera dhe intervista e mesazhe inkurajimi me artistë të ndryshëm.

Krash
http://radio-7.net/wp-content/uploads/2015/02/Krash-Nivo-Slider-3-.jpghttp://radio-7.net/wp-content/uploads/2015/02/Krash-Nivo-Slider-1-.jpghttp://radio-7.net/wp-content/uploads/2015/02/Krash-Nivo-Slider-2-.jpg
  1. 1Promo Krash

Postimet e Krash

Edhe sikur

Edhe sikur

Shpesh ne kemi këtë pritshmëri  nga Zoti se ai do të përgjigjet sipas asaj që presim. Po sikur…Lexo më shumë

Shpirti im

Shpirti im

Albumi më i fundit i Casting Crowns “The Very Next Thing” (Hapi i radhës) fokusohet tek ideja që h…Lexo më shumë
Çmimet GRAMMYs të edicionit të 59

Çmimet GRAMMYs të edicionit të 59

Gjatë një transmetimi të drejtpërdrejt në CBS, u anonçuan fituesit për edicionin e 59 të GRAMMYs. Ar…Lexo më shumë
U bëftë vullneti Yt

U bëftë vullneti Yt

Kënga “Thy Will” (Vullneti Yt) e Hillary Scott është letra e saj për Perëndinë pas një përvoje të …Lexo më shumë
“Kopshti”

“Kopshti”

Prej më shumë se 15 vitesh ajo është një drejtuese adhurimi e njohur dhe e respektuar. Një art…Lexo më shumë

Komente

Momentalisht nuk ka komente për këtë program. Ke nderin të jesh komentuesi ynë i parë. Faleminderit!

Ju lutem, na shkruani nëse ky program ju ka ndihmuar.

* Adresa Jote e e-mailit do të mbahet sekret.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>