Emisioni
Fundjavë

10:00

Fundjavë

Sikur të ishte gjithmonë fundjavë, ne do të ishim gjithmonë bashkë! Por fundjava është e çmuar për ty, ashtu si edhe emisioni ynë.

Na ndiq çdo të Shtunë dhe të Diel në orën 10:00, për t’u bërë protagonist i temave tona. Ne mendojmë për paqen dhe gëzimin tënd. Informacione të trajtuara pozitivisht dhe muzikë e mirë. Qëndro me ne! Shijoje ndryshe fundjavën!

 

Fundjavë
http://radio-7.net/wp-content/uploads/2016/02/Fundjave-Nivo-SLider-4.jpghttp://radio-7.net/wp-content/uploads/2016/02/Fundjave-Nivo-SLider-5.jpghttp://radio-7.net/wp-content/uploads/2016/02/Fundjave-Nivo-SLider-6.jpg
  1. 1Promo Fundjave 2016

Postimet e Fundjavë

Ndryshime të mëdha?

Ndryshime të mëdha?

Jeta është interesante, apo jo? Ne kalojmë nëpër faza të ndryshme në jetën tonë, e duket se gjithçka…Lexo më shumë
Argëtim dhe Besim

Argëtim dhe Besim

Çfarë vjen në mend kur dëgjojmë fjalën “verë”? Qetësi, mbrëmje të vona, dhe ditë më të gjata dhe pak…Lexo më shumë
Po nëse është e vërtetë që jam krijuar në mënyrë të mrekullueshme?

Po nëse është e vërtetë që jam krijuar në mënyrë të mrekullueshme?

A të pëlqen ajo që sheh kur del para pasqyrës? Të pëlqen  vajza  me sytë dhe me flokët ashtu? Çfar…Lexo më shumë
Durimi, bashkëudhëtari i urtësisë.

Durimi, bashkëudhëtari i urtësisë.

Shumica prej nesh e kanë dëgjuar shprehjen “Durimi është një virtyt”. Sigurisht, durimi është një ti…Lexo më shumë
Si të hash shëndetshëm kur je me pushime?

Si të hash shëndetshëm kur je me pushime?

Shumë njerëz punojnë shumë për të qenë në  formë para se të shkojnë me pushime. Por sapo arrijnë në …Lexo më shumë

Comments.

Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

Leave a Reply.

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

X