http://radio-7.net/wp-content/uploads/2015/03/Celsa-Per-femije-Nivo-Slider.jpghttp://radio-7.net/wp-content/uploads/2015/03/Celsa-Per-femije-Nivo-Slider-2.jpg

Ҫelësa për fëmijë
Ҫelësa për fëmijë, vetëm në pak minuta do të mësosh më shumë për dashurinë e Perëndisë! Lexo ose dëgjo një histori argëtuese pastaj gjej një vend në zemrën tënde për të fshehur fjalën e Perëndisë me vargun ҫelës të ҫdo dite.

 1. 100034_Celsa Per Femije_2017
 2. 200035_Celsa Per Femije_2017
 3. 3700036_Celsa Per Femije_2017
 4. 400037_Celsa Per Femije_2017
 5. 500038_Celsa Per Femije_2017
 6. 600039_Celsa Per Femije_2017
 7. 700040_Celsa Per Femije_2017

Postimet e Celsa për fëmijë

Fituesit e vërtetë

Fituesit e vërtetë

Këshilltar Danieli qëndroi para një grupi të madh kampistësh dhe thirri me zë të lartë: “A u kënaqët…Lexo më shumë
Macja dhe brejtësi

Macja dhe brejtësi

Kur Elda po nxirrte macen nga dhoma e saj e gjumit, në korridor ndeshi nënën. Ajo i buzëqeshi. “Qenk…Lexo më shumë
Procesi i pastrimit

Procesi i pastrimit

Joani psherëtiu, ndërsa u mbështet tek krahu i karriges së të atit. “U lodha duke u sjellë mirë me L…Lexo më shumë
Taksa! Taksa!

Taksa! Taksa!

Me lejen e nënës, pas shkollës Gerta ndaloi në një dyqan dhe i përdori paratë, që kishte ruajtur nga…Lexo më shumë
Litari i sigurimit

Litari i sigurimit

Zemra e Anës rrahu fort teksa vështroi vëllanë e saj të vogël, në një degë mes majave të pemëve. “Mu…Lexo më shumë

Komente

 1. Adda

  May 5, 2016 (15:19) përgjigju

  Pune e bukur dhe teper inkurajuese jo vetem per femijet tane por edhe per ne si prinder .
  Faleminderit Radio 7, qe keni menduar edhe per kete ceshtje te madhe, ne ndihmese te edukimit te femijeve tane, me shembuj te gjalle biblike, te ekspozuar ne keto kohe te ngjeshura, me nje informacion kaq te gjere qe i qarkon vazhdimisht. Ne ju kemi ndjekur ne te gjitha postimet qe keni bere dhe presim me padurim t;ju degjojme serisht e me shume akoma. Suksese dhe Bekime !!

Ju lutem, na shkruani nëse ky program ju ka ndihmuar.

* Adresa Jote e e-mailit do të mbahet sekret.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>