Gjetja e gëzimit që ke dashur gjithnjë

0.00 Lekë

Shumë njerëz kërkojnë gjithë jetën e tyre dhe nuk arrijnë të gjejnë gëzimin dhe paqen për të cilin presin kaq shumë shpirtrat e tyre. Ata kërkojnë përmbushje në marrëdhëniet njerëzore, pronat materiale madje edhe në fe të rreme… vetëm për të gjetur, që asnjë prej tyre nuk mund ta mbushë zbrazëtinë që gjendet thellë në zemrat e tyre. Në librin “Gjetja e gëzimit që ke dashur gjithnjë”, Dr. Michael Youssef ju tregon sesi të gjeni burimin e vërtetë të një gëzimi dhe paqeje që zgjat, në një botë plot hidhërim, dhimbje dhe shqetësime. Ju nuk keni pse të vazhdoni të kërkoni për gëzimin, që zemra juaj mezi po pret. Zbuloni sot gëzim të pastër dhe të sinqertë në… “Gjetja e gëzimit që ke dashur gjithnjë”!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gjetja e gëzimit që ke dashur gjithnjë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *