Lajmi Fundit
prev next

Besimi i heshtur i LeBron James

lebron-james-smilingKa vetëm një djalë në botë që kur Ai të kthehet përsëri,  gjithçka do të jetë në rregull, dhe ky është Jezu Krishti . Përveç atij , nuk mund të ketë asnjë tjetër në pankinë që mund ti rregullojë gjërat.”

Dhoma e Luftës

img-warrior-by-steven-curtis-chapman-387Steven Curtis Chapman ka publikuar një këngë të re të titulluar ‘Warrior’ (Luftëtar) e cila është kolona zanore e filmit “Dhoma e Luftës.”

Vazhdo dëshmo

hgt-600x600Mos hiq dorë! Mbill dhe ujit farat e Ungjillit duke folur për Jezusin

E pa treguar

EPaTreguar MatthewWestShpresa ime është që kjo këngë bashkë me historitë të jenë një zë pozitiv që sjell më shumë kuptim për vlerën e jetës dhe shpresën që çdo fëmijë duhet të ketë për një të ardhme.

Jo më skllav

J&M+home+page+banner Ne nuk jemi më skllevër por jemi bij dhe bijat e Atit dhe kjo këngë sot më shumë se kurrë na bën të reflektojmë thellë brenda vetes.

 Page 88 of 105  « First  ... « 86  87  88  89  90 » ...  Last » 
X