Ushtrimet fizike

slide_369636_4249906_freeTë mirat shëndetsore që vijnë nga ushtrimet e rregullta dhe aktiviteti fizik nuk mund të injorohen.

Dy tenda

bigstockphoto_Happy_Family_250483-702459Zgjidh të jesh i kënaqur, duke e ditur që Ai dëshiron atë që është më e mira për ty.

Këshillimi

Keshillohu me pare me ZotinA të kërkojnë njerëzit vazhdimisht këshilla? A të mungon ndonjëherë besimi se këshilla që po u jep është më e mira e mundshme? Si mund të jesh i përgatitur kur Perëndia të udhëzon për të ndihmuar dikë që është në nevojë? Kurrë mos shko kundër Fjalës së Perëndisë, edhe nëse kjo nënkupton refuzimin nga të tjerët.

Ai e Di

Ai e di JeremyCampNuk ka asnjë mënyrë që dikush të mund të kuptojë, vetëm Perëndia mund të kuptojë, Ai e njeh dhe e kupton plotësisht dhimbjen dhe lëndimin tonë...

Kursimet

Gjithkush mund të kursejë, varësisht nga të ardhurat që ka!

Lodra e Tonit

Çdo i krishterë është një gjymtyrë e trupit të Krishtit dhe duhet të ndajë me të tjerët gëzimet dhe hidhërimet.

Besimi mposht frikën!

besimi me i madh se frikaA jeni ndjerë ndonjëherë sikur endeshit të vetëm në errësirë, duke mos ditur se çfarë ju priste në hije, apo nëse drita do të shkëlqente sërish?
 Page 87 of 94  « First  ... « 85  86  87  88  89 » ...  Last » 
X