Dita e punëtorëve

Man-sleeping-and-snoring-overhead-viewJanë disa punë të cuditshme që bëhen në disa vënde të ndryshme të cilat ne i kemi përzgjedhur për ti ndarë sot bashkë me ju:

Dita botërore e punëtorëve

201204_1914Festa e 1 Majit, apo Dita Ndërkombëtare e Punëtorëve lindi nga lufta botërore e punëtorëve për të afirmuar të drejtat e tyre e për të përmirësuar kushtet e jetesës.

Shenjat jetike

Le të shqyrtojmë rrugët tona, t'i hetojme dhe të kthehemi tek Zoti.
 Page 85 of 94  « First  ... « 83  84  85  86  87 » ...  Last » 
X