Ushtrimet fizike

slide_369636_4249906_freeTë mirat shëndetsore që vijnë nga ushtrimet e rregullta dhe aktiviteti fizik nuk mund të injorohen.

Dy tenda

bigstockphoto_Happy_Family_250483-702459Zgjidh të jesh i kënaqur, duke e ditur që Ai dëshiron atë që është më e mira për ty.

Këshillimi

Keshillohu me pare me ZotinA të kërkojnë njerëzit vazhdimisht këshilla? A të mungon ndonjëherë besimi se këshilla që po u jep është më e mira e mundshme? Si mund të jesh i përgatitur kur Perëndia të udhëzon për të ndihmuar dikë që është në nevojë? Kurrë mos shko kundër Fjalës së Perëndisë, edhe nëse kjo nënkupton refuzimin nga të tjerët.

Ai e Di

Ai e di JeremyCampNuk ka asnjë mënyrë që dikush të mund të kuptojë, vetëm Perëndia mund të kuptojë, Ai e njeh dhe e kupton plotësisht dhimbjen dhe lëndimin tonë...
 Page 74 of 82  « First  ... « 72  73  74  75  76 » ...  Last » 
X